Algemene voorwaarden

  1. Alle verkopen zijn definitief behalve wanneer het geleverde product defect is of indien een verkeerd product is geleverd. 
  2. Dogtag.nl, zal het product zonder extra kosten vervangen nadat het defecte of onjuist geleverd product retour is ontvangen. 
  3. “Aanbiedingen” geven korting op geselecteerde producten of product sets. Het stuk voor stuk bestellen van losse producten welke in combinatie een set zijn met een speciale prijs kan resulteren in een hogere prijs. 
  4. Er vind geen terugbetalingen plaats aan klanten die producten los bestellen die samen een set maken. 
  5. Op elke transactie is Nederlands recht van toepassing.

Nadat uw bestelling en betaling zijn ontvangen streven wij ernaar uw order dezelfde werkdag, uiterlijk de volgende werkdag te versturen. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van het ordertraject.

Tip: bekijk ook ons privacy statement.

Disclaimer 

Aansprakelijkheid 
De inhoud van de website Dogtag.nl is met de grootste zorg samengesteld. 
Het kan echter voorkomen dat ondanks de betrachte zorgvuldigheid informatie op deze website onjuistheden bevat. 

Dogtag.nl in geen geval aansprakelijk voor enige schade die directe of indirecte het gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de aangeboden producten. 

Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet. 

Copyright 
Alle rechten berusten bij Dogtag.nl, tenzij anders vermeld.